fbpx
  • 010 752 4466 / 0618426095
  • info@kristalclinics.nl

Skin Treatment

Onze skin experts weten precies hoe fijn het is om de salon uit te lopen met het gevoel alsof je een nieuwe huid hebt. Wij bieden verschillende huidbehandelingen aan passend voor elke huidtype. Kristal Clinics staat tevens bekend om onze professionele, effectieve en heerlijke skin treatments.

Huidbehandeling acne skin treatment gezicht rotterdam betaalbare prijzen

Visagie

Heb jij vanavond een evenement en zoek je naar een beautysalon die jou kan garanderen dat jij de eye catcher van de avond bent? Onze Make Up Artists zorgen dat jij niet alleen passend advies krijgt voor welke look bij jou zou passen maar je ook nog eens prachtig opmaken. En mocht je geen evenement hebben maar wil je er toch ten alle tijden mooi en verzorg uitzien hebben wij ook permanente make up behandelingen. Because yes we do wake up like this!

Visagie bridal make-up bruidsmake-up behandelingen in rotterdam

Permanent Make-up

Eyebrows behandelingen kristal calinics beauty

Hair Removal

Haarloos door het leven, wie wilt dat nou niet? Wij bieden tijdelijke oplossingen zoals waxen en wenkbrauwen epileren. Maar mocht je echt klaar zijn met al dat waxen en scheren hebben wij ook een permanente oplossing voor je met IPL. Met IPL verwijderen wij door middel van laser je haartjes voorgoed.

Hair Removal Kristal Clinics Beauty Rotterdam

KristalClinics © 2021