4.7 stars reviews

Bunny Lines Botox Behandeling

Bunny Lines zijn de fijne lijntjes op en naast de neus die ontstaan wanneer de neus vaak opgetrokken wordt. Vandaar ook de naam bunny line omdat konijntjes vaak hun neus optrekken wanneer ze ruiken aan dingen. Bij mensen gebeurt dat niet zo vaak maar wel vaak genoeg om na een lange tijd rimpels te krijgen op en naast de neus. Met de bunny line botox behandeling worden de spieren in en om het gebied van de neus verslapt waardoor de neus niet meer zo omhooggetrokken wordt.

Hoe werkt de Bunny Lines Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit kleine injecties om en op de neus. Dit zorgt ervoor dat wanneer je je neus optrekt, de spieren niet zo dicht naar elkaar toe trekken en de huid dus recht blijft. Hierdoor voorkom je verdere rimpels en worden de rimpels die al aanwezig zijn minder.   Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Bunny Lines Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde bunny line botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 70,-

Resultaten Bunny Lines Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kan je last hebben van wat roodheid en gevoeligheid op en rond de neus. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na 3 tot 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Na de behandeling kan je genieten van een rimpel vrije neus en neusgebied. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering. 

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Bunny Lines Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.