4.7 stars reviews

Cat Eye Russian Threadlift

De Cat Eye Russian Threadlift is een bekende behandeling waarbij het einde van de wenkbrauw iets omhoog wordt getrokken en daardoor trekken de zijkanten van de ogen ook schuin mee naar achter. Dit zorgt voor dat Cat Eye effect waar deze behandeling zijn naam aan te danken heeft. De wenkbrauw wordt omhooggetrokken door draden die geplaats worden. Om het beste en mooiste resultaat te krijgen raden wij aan om deze behandeling te combineren met een kraaienpootjes botox behandeling. Dit zorgt voor een mooie egale huid rondom de ogen en de wenkbrauw met een subtiele lift.

Hoe werkt de Cat Eye Russian Threadlift?

De behandeling bestaat uit het plaatsen van door de huid absorberende draden op twee schuine plekken net naast en boven de wenkbrauw. Vervolgens worden de draden met elkaar verbonden onder de huid en naar elkaar toe getrokken. Hierdoor worden de draden niet meer zichtbaar maar zorgt de naar elkaar toegetrokken huid ervoor dat de wenkbrauw iets naar boven getrokken wordt en de ogen hun Cat Eye vorm krijgen.

Kosten Cat Eye Russian Threadlift

De prijs voor een Cat Eye Russian Threadlift behandeling begint vanaf een bedrag van
€ 1000,-

Resultaten Cat Eye Russian Threadlift

De draden die geplaatst worden die lossen vanzelf op na een periode van 6 tot 8 maanden en daarmee bevorderen ze de aanmaak van collageen. Dit zorgt er eigenlijk voor dat het lichaam zelf het opgetrokken effect van de draden overneemt en daarmee het resultaat bevorderd. Hoelang de resultaten blijven is afhankelijk van de persoon en de hoeveelheid draden die geplaatst zijn. Door het nemen van botox behandelingen rondom de wenkbrauwen en ogen met de kraaienpootjes botox behandeling of de wenkbrauwen botox behandeling kan het effect langer worden vastgehouden.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Cat Eye Russian Threadlift. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.