fbpx
  • 010 752 4466 / 0618426095
  • info@kristalclinics.nl

Dermapen

De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen.

Wil jij het allerbeste voor je huid en daarbij gebruik maken van de nieuwste technieken? Ga dan voor de behandeling met de Dermapen! De therapie met de Dermapen is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De therapie met Dermapen maakt gebruik van microchirurgische naaldjes die kleine openingen in de huid maken waardoor er vervolgens een genezingsproces van de huid op gang komt. Dit genezingsproces zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Een andere benaming voor deze behandeling is dan ook; Collageen Inductie Therapie (C.I.T).

Deze behandeling is uitermate geschikt voor je als je last hebt van:
acne littekens
Spigmentvlekken
grove poriën
huidveroudering / fijne rimpeltjes

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling met de Dermapen voeren we de volgende stappen uit:

1. We starten met het uitvoeren van een diepe gezichtsreiniging.
2. Vervolgens stellen we een huidanalyse van je huid op.
3. Na de huidanalyse scrubben we je gezicht met een heerlijke scrub van een van de volgende merken; PHYTO 5, Dr. Grandel of Yellow Rose.
4. Enige tijd na de scrub richten we een stoomapparaat op je huid die fijne nevel stoom verspreidt. Deze warme nevel stoom laat de poriën nog meer openen en bevordert de doorbloeding.
5. Vervolgens gaan we aan de slag met de therapie met de Dermapen middels microneedling.
6. Na de therapie met de Dermapen brengen we een tonic aan op je huid van de bovenstaande merken. 7. Na de tonic brengen we de Gold Mask van Yellow Rose op je gezicht aan en een LED masker.
8. Vervolgens behandelen we je huid met warme cuppings en smeren we je gezicht in met een serum van PHYTO 5 of Dr. Grandel.
9. Als laatste stap van deze behandeling geven we je nog een gezichtsmassage en brengen we een dagcrème van PHYTO 5 of Dr. Grandel aan.

Na de behandeling zal je huid rood en gevoelig zijn wat kan aanhouden tot twee dagen. Af en toe gloeit je huid ook, maar door het gebruik van onze producten, die allemaal op natuurlijke basis zijn, zal het gloeiende gevoel en de roodheid minder worden.

Afspraak Maken

U kunt op deze pagina direct een afspraak plannen voor uw gewenste behandeling. Lees eerst goed over de betreffende behandeling. Kies vervolgens een gewenste datum en tijdstip. Vul uw gegevens in. Binnen enkel minuten ontvangt u een automatische bevestiging van ons.

KristalClinics © 2021