4.7 stars reviews

Fillers behandelingen

Fillers behandelingen worden toegediend met een bepaalde vloeistof die via een injectie wordt aangebracht in de huid. Om rimpels te verminderen of bepaalde plekke op te vullen. De meest gebruikte Filler is die met Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die binnen zes tot twaalf maanden door het eigen lichaam weer wordt afgebroken. 

Wat is een filler behandeling?

De fillers die wij gebruiken zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat wij in onze huid hebben. Het zorgt voor de vocht huishouding van onze huid. Vandaar dat je wel eens hebt gehoord dat je veel water moet drinken om je huid te hydrateren. Dat is natuurlijk een fabeltje, want veel water drinken is goed voor de vochthuishouding van je lichaam. Het doet al dan wel weinig voor je huid. In je huid heet dat stofje dus hyaluronzuur. Dat stofje zit ook in goede hydraterende huidverzorgingsproducten.

Zijn fillers behandelingen veilig?

Het is allereerst heel erg belangrijk om na te gaan waarom je fillers wilt en op welke gedeelte van je gezicht. Het is meestal raadzaam om goed onderzoek te doen naar de klinieken waar de fillers behandelingen gedaan wordt. Waar je echt goed zeker van moet zijn is dat het door een opgeleide arts gedaan moet worden. Bij Kristal Clinics is dit altijd het geval. In Nederland mag je geen fillers zetten als je geen arts bent. De arts moet een eigen BIG nummer hebben.  Als het door een van onze artsen wordt gedaan dan weet je dat je in goede handen bent.