4.7 stars reviews

Frons Botox Behandeling

De frons botox behandeling is gericht op de rimpels tussen je wenkbrauwen waarin er spierverslappende injecties worden gegeven in en om het tussenstuk van de wenkbrauwen heen om de frons te verminderen. De frons rimpels zijn die verticale lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen wanneer je boos, gefrustreerd, of bezorgd kijkt. Sommige mensen fronsen ook wanneer zij heel geconcentreerd zijn. Het zijn gewoon de spieren die tussen je wenkbrauwen zitten die ervoor zorgen dat de huid samentrekt. Maar als dat voor een langere tijd blijft gebeuren dan begin je rimpels te vormen die niet meer wegtrekken. Dat is dus waar deze behandeling handig voor is.

Hoe werkt de Frons Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere kleine injecties van botox om de spieren in die regio te verslappen. Mocht je hele diepe rimpels hebben, ook wanneer je gezicht ontspannen is, kan je eventueel ook onze filler behandeling proberen in combinatie met de botox. De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Frons Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde frons botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 100,-

Resultaten Frons Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes voorkomen maar die verdwijnen eigenlijk heel snel alweer. De meeste mensen doen deze behandeling tijdens hun lunchpauze en kunnen eigenlijk gelijk weer door naar werk. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Door de behandeling zal je minder tot geen last hebben van de frons rimpels tussen de wenkbrauwen in. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt ook weer per persoon en per dosering.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Frons Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.