4.7 stars reviews

Gummy Smile Botox Behandeling

De Gummy Smile Botox behandeling is voor het concept de ‘’Gummy Smile’’ waarbij je dus een groot deel van het tandvlees ziet wanneer er gelachen wordt. Soms is het genetisch bepaald dat je naast je tanden ook overmatig tandvlees ziet wanneer de lippen omhoogtrekken tijden het lachen. Met kleine spierverslappende injecties kunnen de spieren die de bovenlip omhoogtrekken gestopt worden en daarmee zie je minder tandvlees bij het lachen.

Hoe werkt de Gummy Smile Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere kleine injecties in de spieren bij de bovenlip. De spieren in die regio worden dan slap en daardoor trekt je bovenlip niet meer zo ver naar boven. Deze behandeling kan het beste gecombineerd worden met de lip filler behandelingen zodat de bovenlip ook net iets breder gemaakt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat zonder zichtbare tandvlees Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Gummy Smile Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde gummy smile botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 70,-

Resultaten Gummy Smile Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes te zien zijn. Dit verdwijnt meestal heel snel na de behandeling weer. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na 3 tot 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Na de behandeling zal er geen tot minimale tandvlees zichtbaar zijn tijdens het lachen. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Gummy Smile Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.