4.7 stars reviews

Hydraface

Wil je je gezicht laten schitteren?

Wil jij dat je huid er weer fris en gezond uitziet? Dan is onze HydraFacial behandeling iets voor jou! Bij de HydraFacial behandeling werken we met verschillende noodzakelijke stappen om jouw huid te verbeteren. Met deze behandeling werken we onder andere op de grove huidstructuur, onzuiverheden, oppervlakkige pigmentvlekken en fijne lijntjes.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling met de Dermapen voeren we de volgende stappen uit:
1. Reiniging en peeling: We starten de behandeling met het reinigen van de huid waarmee we de dode huidcellen verwijderen. We ontdekken als het ware een nieuwe huidlaag met het toepassen van zachte exfoliatie. Vervolgens passen we nog een ontspannende peeling toe.
2. Extractie en hydratatie: Na de reiniging en peeling zitten de onzuiverheden en afvalstoffen in je poriën wat losser waardoor we gemakkelijk en pijnloos middels zuiging de onzuiverheden kunnen verwijderen. Daarna voeden we de huid met vochtinbrengende middelen die ervoor zorgen dat de huid gaat hydrateren.
3. Insluizen en beschermen: Middels het insluissysteem kunnen we de serums diep in de huid brengen. We verzadigen de oppervlakte van je huid met antioxidanten en peptiden om de stralende gloed te maximaliseren.

Na deze drie stappen vervolgen we de behandeling allereerst met een Bio Facelift. De Bio Facelift is een techniek die wordt gebruikt bij het verstevigen en liften van delen van het gezicht. Vaak wordt dit toegepast bij de huid rond de ogen, de mond, de kaaklijn en de lijntjes in het voorhoofd. Het resultaat is direct zichtbaar. Na de Bio Facelift passen we de Lymfedrainage behandeling toe die gericht is op het terugdringen van vochtophoping. Vervolgens gaan we aan de slag met de LED lichttherapie waardoor de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt en het weefsel gerepareerd. We frissen de huid op met een cooling-spray met rozenwater en we sluiten de behandeling af met een golden mask van Yellow Rose en een serum en dagcrème van PHYTO 5, Dr. Grandel of Yellow Rose.