fbpx
  • 010 752 4466
  • info@kristalclinics.nl
Merk je dat je vaak een boze of strenge uitstraling hebt zonder dat dat de bedoeling is? Dan kan de fronsrimpel de boosdoener zijn!

Botox Behandelingen

Heb je het idee dat je mondhoeken hangen en je er daardoor verdrietig uitziet zonder dat je je zo voelt? Dan zijn de spieren in je mondhoeken te actief!

Fillers behandelingen

Begin je diepere lijnen te krijgen bij de neuslipplooi of heb je last van hangende huid rondom de wangen?
Angel
Angel@Angelllll
Lees verder
Lieve Samana, allereerst een dikke compliment voor je vakkndigheid, mijn lippen zijn perfect en je hebt echt oog voor het contour van het gezicht. Je bent bekwaam en geeft goede adviezen! Ik kom zeker bij jou terug. Bedankt.
Kristal Injectables
Kristal Injectables@drs.samana
Lees verder
Op onze Instagram delen wij foto's en video's van onze klanten. Ook delen wij de updates en leuke acties via Instagram. Als je dus op de hoogte wilt blijven, dan is het handig als je ons volgt.
Kinosh232
Kinosh232@drs.samana
Lees verder
Ik wil je heel erg bedanken voor het corrigeren van mijn natuurlijke lippen die verpest ware door een andere dokter. Mijn lippen zijn nu eindelijk weer zoals de oude, precies zoals ze ooit heb laten doen. Ik be echt blij met jouw werk!
Amine Falah
Amine Falah@officialaminefalah
Lees verder
He babe, dit is nu de status van de lift Venus v Line draadlift. De spanning is er vanaf gezakt waardoor de lift voor 20% is afgezakt maar ik moet zeggen dat het hierdoor juist ook veel natuurlijker er uit is gaan zien. Wat btw ook echt een voordeel is dat ik niet meer kan fronsen want eigenlijk moest ik langs komen om mijn frons bij te werken.
Previous
Next

KristalClinics © 2021