4.7 stars reviews

Jukbeenderen filler behandeling

Het midden van je gezicht is een zeer bepalend voor het uiterlijk en de schoonheid van je huid. Hoge jukbeenderen wordt gezien als een van de schoonheidsidealen. Wanneer het gezicht ouder wordt, zijn de wangen een van de eerste gebieden waar het bijbehorende volumeverlies te zien is. Het opvullen van de wangen met fillers is een effectieve behandeling met meer volume in de jukbeenderen als resultaat.

Kosten jukbeenderen filler behandeling

Jukbeenderen filler behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van het aantal behandelingen en het aantal milliliters in de dosis. De prijs voor een gemiddelde jukbeen filler behandeling begint vanaf € 260,-

Resultaten jukbeenderen filler behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes voorkomen maar die verdwijnen eigenlijk heel snel alweer. Daarnaast hebben de jukbeenderen mogelijk een ‘scherpere’ look. De zwelling verdwijnt na ongeveer 48 uur en krijgen de jukbeenderen weer een natuurlijke glans. Het resultaat zal pas te zien zijn na 14 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Het eindresultaat van deze behandeling zal zijn: meer volume in de wangen, minder rimpels in de wanghuid, ondersteunt het bovenliggende weefsel en verbeterde symmetrie in de wangen. Gemiddeld zijn de effecten van een behandeling 6 tot 9 maanden zichtbaar. Voor het optimale resultaat hanteren wij de volgende protocollen:

  • Indien je na 1 maand tevreden bent, raden wij aan iedere 6 maanden weer te injecteren.
  • Indien je na 1 maand nog niet tevreden bent, raden wij iedere 3 maanden weer te injecteren tot het gewenste volume is bereikt. Daarna raden wij iedere 6 maanden weer te injecteren. 

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Wil ze nu graag ook weer bij jou doen

Hey dokter Samana, ik heb een jaar geleden mn lippen bij je gedaan (toen werkte je nog bij faceland) maar nu zie ik dat je voor jezelf begonnen bent! Was zo blij met mn lippen en wil ze nu graag ook weer bij jou doen!

Jamie

Ze zien er echt mooi uit

Heey, ik wil je nog even kort een update geven over mn lippen, kort gezegd love it! Ze zien er echt mooi uit ook al was het een touch up! En vond het een hele fijne behandeling in general je voelde je gelijk op je gemak het was heel fijn, thank you

Esma

Op deze pagina staat alle informatie over de Jukbeenderen Filler Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.