fbpx
  • 010 752 4466
  • info@kristalclinics.nl

Kaaklift Russian Threadlift behandeling

Wordt jouw gezicht steeds slapper en begint alles langzaam te hangen? Wens je er 10 jaar jonger uit te zien, maar vind je een chirurgische facelift nog een stapje te ver gaan? Dan is een kaaklift met PDO draden iets voor jou!

De behandeling vindt plaats middels een draadlift met 100% resorbeerbare draden. Dit is een niet chirurgische ingreep, waarbij de kaak wordt gelift met behulp van PDO draden. De PDO draden zorgen voor een strakkere huid rondom kaak, waardoor de kaaklijn goed zichtbaar wordt en men een stuk jonger oogt.

De draden worden met behulp van een geleidings naald subcutaan (onder de huid) ingebracht. De naald wordt vervolgens verwijderd, waarna de draden ook niet meer zichtbaar zullen zijn. De draden werken op twee verschillende manieren. Ten eerste creëren zij een netwerk wat resulteert in spanning op de huidstructuur. Deze spanning zorgt ervoor dat de huid natuurlijk strakker oogt, maar het weefsel wel in de natuurlijke positie wordt gebracht. Daarnaast zorgen de draden voor het stimuleren van de eigen collageen productie. Collageen is het stofje wat onze huid stevigheid geeft, waardoor men jonger oogt.

Het resultaat van de Venus V-line PDO draden blijft tot ongeveer 24 maanden zichtbaar door de dubbele werking. Enerzijds heb je het liftende effect van de huid, welke tot ongeveer 8 maanden zichtbaar zal zijn. Daarbovenop, komt het natuurlijke effect van de collageen stimulatie, die tot 24 maanden zichtbaar zal zijn.

Voordat je een afspraak maakt

Lees eerst goed over de betreffende behandeling en de voorwaarden voor het maken van een afspraak.

Voorwaarden afspraak

Verplichte aanbetaling van €40.00
De aanbetaling wordt niet terugbetaald
Je kunt de afspraak 1 keer verzetten
Meer informatie

KristalClinics © 2021 Alle rechten voorbehouden.