4.7 stars reviews

Kin filler behandeling

Naarmate vrouwen ouder worden wordt de kwaliteit van het huidweefsel in het kin gebied minder, waardoor de huid minder ondersteuning krijgt. Dit kan leiden tot een teruggetrokken- of uitgezakte kin. De (vorm van de) kin is ook bepalend voor het uiterlijk van een gedefinieerde kaaklijn. Met de hulp van kinfillers krijgt de huid weer een boost en krijgt je kin weer het gewenste volume.

Hoe werkt de kin filler behandeling?

Kosten kin filler behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van het aantal behandelingen en het aantal milliliters in de dosis. De prijs voor een gemiddelde kin filler behandeling begint vanaf € 260,-

Resultaten kin filler behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes voorkomen maar die verdwijnen eigenlijk heel snel alweer. De zwelling verdwijnt na ongeveer 48 uur.  Het resultaat zal pas te zien zijn na 14 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Het eindresultaat van deze behandeling zal zijn: rondere vorm van de kin, verbeterde kwaliteit van de huid, jongere uitstraling, en verbeterde symmetrie in de kin.

Gemiddeld zijn de effecten van een behandeling 6 tot 9 maanden zichtbaar. Voor het optimale resultaat hanteren wij de volgende protocollen:

  • Indien je na 1 maand tevreden bent, raden wij aan iedere 6 maanden weer te injecteren.
  • Indien je na 1 maand nog niet tevreden bent, raden wij iedere 3 maanden weer te injecteren tot het gewenste volume is bereikt.
  • Daarna raden wij iedere 6 maanden weer te injecteren. 
after-kinfillers before-kinfillers

Voor en Na de behandeling

Schuif de pijltjes naar rechts om te kunnen zien wat het effect van een kinfiller behandeling kan zijn.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Wil ze nu graag ook weer bij jou doen

Hey dokter Samana, ik heb een jaar geleden mn lippen bij je gedaan (toen werkte je nog bij faceland) maar nu zie ik dat je voor jezelf begonnen bent! Was zo blij met mn lippen en wil ze nu graag ook weer bij jou doen!

Jamie

Ze zien er echt mooi uit

Heey, ik wil je nog even kort een update geven over mn lippen, kort gezegd love it! Ze zien er echt mooi uit ook al was het een touch up! En vond het een hele fijne behandeling in general je voelde je gelijk op je gemak het was heel fijn, thank you

Esma

Op deze pagina staat alle informatie over Kin Filler behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.