4.7 stars reviews

Kraaienpootjes Botox Behandeling

De kraaienpootjes botox behandeling is een populaire behandeling bij Kristal Clinics. Kraaienpootjes zijn de rimpels die te zien zijn wanneer je lacht en de zijkanten van de ogen samentrekken. Wanneer dat voor een langere periode achter elkaar gebeurt dan blijven die lijntjes ook te zien wanneer je niet lacht. Om deze rimpels te voorkomen wordt deze behandeling uitgevoerd.

Hoe werkt de Kraaienpootjes Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere kleine injecties van botox om de spieren net om de ogen te verslappen die tijdens het lachen actief zijn. Door die verslapping trekken de spieren niet meer samen en heb je dus geen rimpels meer. Mocht je hele diepe rimpels hebben, ook wanneer je gezicht ontspannen is, kan je eventueel ook onze filler behandeling proberen in combinatie met de botox. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Kraaienpootjes Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde kraaienpootjes botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 100,-

Resultaten Kraaienpootjes Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kan de huid rondom de ogen een beetje rood en gekneusd aanvoelen en uitzien. Dit verdwijnt meestal heel snel na de behandeling weer. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Door deze behandeling zullen de fijne lijntjes in de hoeken van de ogen niet meer zichtbaar zijn tijdens het lachen, maar ook wanneer het gezicht aan het rusten is. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering.

after-kraaienpootjes-botox-behandeling-rotterdam before-kraaienpootjes-botox-behandeling-rotterdam

Voor en Na de behandeling

Schuif de pijltjes naar rechts om te kunnen zien wat het effect van een kraaienpootjes en traangoot fillers behandeling kan zijn.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Kraaienpootjes Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.