4.7 stars reviews

Lift Wangen Russian Threadlift

De Lift Wangen Russian Threadlift is een bekende behandeling waarbij de wang iets omhoog wordt getrokken en daardoor trekken de zijkanten van het gezicht ook schuin mee naar achter. Dit zorgt voor een natuurlijke face lift effect.  De wangen worden omhooggetrokken door draden die geplaatst worden. Om het beste en mooiste resultaat te krijgen raden wij aan om deze behandeling te combineren met jukbeenderen filler behandeling. Dit zorgt voor een mooie egale huid rondom wangen.

Hoe werkt de Lift Wangen Russian Threadlift?

De behandeling bestaat uit het plaatsen van door de huid absorberende draden op twee schuine plekken net naast en boven de jukbeenderen. Vervolgens worden de draden met elkaar verbonden onder de huid en naar elkaar toe getrokken. Hierdoor worden de draden niet meer zichtbaar maar zorgt de naar elkaar toegetrokken huid ervoor dat de wangen iets naar boven getrokken wordt en het gezicht naar boven getrokken wordt.

Kosten Lift Wangen Russian Threadlift

De prijs voor een Lift Wangen Russian Threadlift behandeling begint vanaf een bedrag van
€ 1000,-

Resultaten Lift Wangen Threadlift

De draden die geplaatst worden die lossen vanzelf op na een periode van 6 tot 8 maanden en daarmee bevorderen ze de aanmaak van collageen. Dit zorgt er eigenlijk voor dat het lichaam zelf het opgetrokken effect van de draden overneemt en daarmee het resultaat bevorderd. Hoelang de resultaten blijven is weer afhankelijk van de persoon en de hoeveelheid draden die geplaatst zijn. Door het nemen van filler behandelingen rondom de jukbeenderen kan het effect langer worden vastgehouden.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Lift Wangen Russian Threadlift. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.