4.7 stars reviews

Lipfiller behandeling

De lipfiller behandeling is een van de meest geboekte behandelingen bij Kristal Clinics. Mensen van alle leeftijden vinden mooie volle lippen aantrekkelijk en door leeftijd of geboorte hebben sommige mensen dunne lippen. De lipfiller behandeling bestaat uit kleine injecties met een hele dunne naald op verschillende plekken op de lippen om een subtiel verdikkend effect te krijgen. De “Russian techniek” houdt in dat je een natuurlijk krul in je lippen krijgt, zonder dat je een “Duck” effect krijgt. Je lippen zullen vanaf de zijkant plat ogen.

Hoe werkt de Lipfiller behandeling?

Kosten Lipfiller behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van het aantal behandelingen en het aantal milliliters in de dosis. De prijs voor een Lip filler behandeling begint vanaf € 200,-

Resultaten lipfiller behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes voorkomen maar die verdwijnen eigenlijk heel snel alweer. De zwelling verdwijnt na ongeveer 48 uur, dus wij raden aan tot die tijd geen sociale activiteiten te plannen. 

Het resultaat zal pas te zien zijn na 14 en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Het eindresultaat van deze behandeling zal zijn: verbeterde proportie tussen boven- en onderlip, vermindering van liprimpels met een jonge, aantrekkelijke look, en een goed gedefinieerde cupidoboog. Gemiddeld zijn de effecten van een behandeling 6 tot 9 maanden zichtbaar. Voor het optimale resultaat raden wij aan iedere 6 maanden een nieuwe behandeling te doen.

Na de behandeling met botox en fillers Voor de behandeling met botox en fillers

Voor- en na de behandeling

Schuif de pijltjes naar rechts om te kunnen zien wat het effect van een lipfiller behandeling kan zijn.

Wil je je lipfiller laten oplossen?

Maak dan een afspraak via deze link

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Wil ze nu graag ook weer bij jou doen

Hey dokter Samana, ik heb een jaar geleden mn lippen bij je gedaan (toen werkte je nog bij faceland) maar nu zie ik dat je voor jezelf begonnen bent! Was zo blij met mn lippen en wil ze nu graag ook weer bij jou doen!

Jamie

Ze zien er echt mooi uit

Heey, ik wil je nog even kort een update geven over mn lippen, kort gezegd love it! Ze zien er echt mooi uit ook al was het een touch up! En vond het een hele fijne behandeling in general je voelde je gelijk op je gemak het was heel fijn, thank you

Esma

Op deze pagina staat alle informatie over de Lipfiller Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.