4.7 stars reviews

Mondhoeken Botox Behandeling

Wanneer wij ouder worden trekken de mondhoeken steeds meer naar beneden. Dit zorgt ervoor dat je een verdrietige en negatieve uitstraling hebt in het gezicht. Sommige mensen hebben ook een natuurlijke neiging om de mondhoeken naar beneden te trekken. Dit kan heel makkelijk verholpen worden met de Mondhoeken Botox Behandeling waarin de spieren rondom de mond worden verslapt en daardoor blijven je mondhoeken zitten waar ze horen.

Hoe werkt de Mondhoeken Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere injecties in de spier rondom je mond die de hoeken naar beneden trekken. Door deze behandeling worden die spieren verslapt waardoor je mondhoeken vanzelf weer een beetje omhoog getrokken worden. Dit geeft weer een ontspannen en vrolijke uitstraling aan het gezicht.  Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Mondhoeken Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde mondhoeken botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 70,-

Resultaten Mondhoeken Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes te zien zijn. Dit verdwijnt meestal heel snel na de behandeling weer. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na 3 tot 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Na deze behandeling zullen de mondhoeken weer naar boven staan of in ieder geval weer op hun normale plek. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering. Voor een nog mooiere uitstraling kan deze behandeling ook gecombineerd worden met onze lipfiller behandeling. Door de lippen een beetje te vergroten blijft het resultaat van deze behandeling ook langer zitten.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Mondhoeken Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.