4.7 stars reviews

Overmatig Transpireren Botox Behandeling

Overmatig zweten is een veelvoorkomend probleem wat heel naar een stressvol kan zijn voor de persoon die het ervaart. Vaak dragen deze mensen alleen nog maar zwart of witte kleding omdat ze anders last hebben van zweetvlekken. Dit kan voorkomen worden door de overmatig transpireren botox behandeling waarin wij kleine injecties aanbrengen in de zweetklieren en daarmee het overmatig zweten stoppen.

Hoe werkt de Overmatig Transpireren Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere injecties op verschillende plekken waar het overmatig transpireren gebeurt. Dus mocht het bijvoorbeeld onder de oksels zijn dan worden er meerdere injecties in de zweetklieren bij beide oksels aangebracht. Hiermee worden de zenuwen in de oksel geblokkeerd en wordt er minder zweet geproduceerd door het lichaam.  Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Overmatig Transpireren Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde overmatig transpireren botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 200,-

Resultaten Overmatig Transpireren Botox Behandeling

Meteen na de behandeling zie je eigenlijk helemaal niks en veel mensen voelen ook niks. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na 3 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 3 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Na de behandeling kan je weer elk kledingstuk aan die je wilt en niet meer bang hoeft te zijn voor overmatig zweten. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering. 

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Overmatig Transpireren Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.