4.7 stars reviews

Reviews en beoordelingen

Wij vragen onze clienten om een review achter te laten en ons ook te beoordelen. Op deze manier willen wij graag onze sterke kanten behouden en de minder sterke verbeteren.

Oprecht blij met mijn lippen

Wat ben ik oprecht blij met mijn lippen, je bent een wereld arts. Dikke kus!

Shirley
22-10-2121

Kom gauw langs

Heeey ik ben nog steeds happy met mijn lippen kom gauw langs voor een retouch!

Janis
22-10-2121

Onwijs blij met het resultaat

Hoi hoi, ik heb twee weken geleden mijn lippen laten doen door u en ik wil zeggen dat ik onwijs blij ben met het resultaat ik kom zeker nog een keer terug!

Rabia
24-09-2121

Nog nooit fillers zo mooi gevonden!

Hoi Samana, zal ik alvast 20 november vast zetten want ik ben echt zoo blij met mn lippen echt waar heb echt nog nooit fillers zo mooi gevonden! Maar je hebt wel gelijk wil aan de bovenkant nog een tikkie! Dacht je hebt het zo druk dus ik maak alvast een afspraak!

Ruby
24-09-2121

Mega blij met het resultaat

Hii! Afgelopen vrijdag zijn floor en ik bij je geweest en we zijn echt mega blij met het resultaat! Nogmaals heel erg bedankt dat je je eigen pauze opofferde om onze lippen te doen! Echt een topper

Angela
24-09-2121

Prachtig!😍

Heb mijn lippen een aantal maanden geleden gedaan bij drs. Samana. Ik ben er nog steeds super blij mee. De vorm is echt prachtig. en ze heeft mij goed uitgelegd wat haalbaar was voor dat moment (had nog fillers van een andere kliniek). Een echte aanrader😍

Amyra Jamilla
19-08-2121

😍😍😍😍

Ik krijg letterlijk elke dag complimenten over mijn lippen! Dankjewel lieve Drs. Samana! You the bessttt ♥️

Melike
Lip fillers
19-08-2121

Werd goed uitgelegd en de behandeling netjes en goed gedaan

Ik kom zeker terug bij jullie

Sabrina gubbels
18-08-2121

Super behandelt door de lieve

Super behandelt door de lieve dokter Dilan. Prachtig resultaat, na 3 maanden nogsteeds zichtbaar en niet ingezakt.

Rach
13-08-2121

Fillers lippen

1 woord, perfectie! Kom zeker terug!

Hannasgh1
13-08-2121

Super tevreden

Ik ben behandeld door drs Samana en drs Dilan.. ik ben superblij met mn lippen.. beide artsen denken echt met je mee en geven je een geruststellend gevoel.. bedankt!!

Romana
12-08-2121

Super tevreden

Ben tevreden en blij met het resultaat en goed en professioneel
geholpen.
Deel mijn ervaring met anderen en zal jullie aanbevelingen.

Agelique
12-08-2121

Simpelweg de Beste kliniek van Nederland

Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. De specialisten zijn niet alleen heel lief behulpzaam en vakkundig maar ze nemen alle tijd en zorg voor je waardoor je huid gaat stralen. Ik ziet er jaren jonger uit door deze behandelingen. Ik ga nooit meer ergens anders heen.

Sharina Mattes
12-08-2121

Super

Super

Doga
12-08-2121

Best thing ever!

Nog nooit zo’n verbetering gezien aan mijn huid na de eerste behandeling. Top service, no words needed.

Sarah
12-08-2121

Supergoed geholpen, heel proffesioneel

Supergoed geholpen, heel proffesioneel, de arts neemt echt de tijd voor je om samen met je te kijken wat er nodig is. Ik kwam voor 1ml en in overleg met de arts toch 0,5ml gedaan waar ik uiteindelijk superblij mee ben

Chantal
12-08-2121

Zooo ontzettend blij

Zooo ontzettend blij, dit is niet mijn insta account. Ik kom na mijn bruiloft weer voor de vervolg!

Deny
11-08-2121

Het resultaat is echt al super mooi

Hey dr Samana! Ik wou effe melden steeds mooier en mooier aan het worden zijn, zwelling begint al af te nemen 24/24 mijn lippen aan het koelen ben. Maar het resultaat is echt al super mooi! Ik stuur je een foto wanneer de zwelling geheel eruit is. Bedankt voor je mooie werk en toen het opgezwollen schrok ik wel even maar dat wist ik wel groetjes!

Helena
11-08-2121

Mooi na een aantal dagen

Liever Samana het resultaat is heel mooi na een aantal dagen ze zijn echt super! Heel blij mee en tot over een paar maanden

Amber
10-08-2121

Ben er super blij mee

Heeii! Het is nu bijna 2 weken geleden dat ik mn lippen heb gedaan en ben er super blij mee

Dera
10-08-2121

voor de zomer vakantie wil ik langskomen

Hoii samana ik wou je zeggen dat ik echt heel tevreden ben met mijn lippen, ik heb 1ml genomen, nu zijn ze nog een beetje opgezwollen maar zelfs dit vind ik superrr mooi, voor de zomer vakantie wil ik zeker nog een keertje langskomen

Merel
10-08-2121

heel tevreden met mijn lippen

Hoii Samana! wilde even zeggen dat ik heel tevreden ben met mn lippen, ik heb 1ml genomen nu zijn ze nog wat opgezwollen maar zelfs dit vind ik super mooi, voor de zomervakantie wil ik zeker nog een keertje langskomen

Farahd
10-08-2121

Ben er tot nu toe heel blij mee

Hoi Dr Samana, ik wou je even het progress van mijn lippen laten weten. Ben er tot nu toe heel blij mee de zwelling trekt langzaam weg nu. Ben benieuwd naar het eind resultaat.

Marwa
10-08-2121

I am loving my lips!!!

Hey Samana, 2 weken hersteltijd is voorbij en I am loving my lips!!!

Fadim
10-08-2121

I love your work

Ik was weer een beetje aan het rondkijken en ik had veel over jou gehoord, I love your work. Echt zo mooi hoe jij alles doet, lijkt gewoon niet eens alsof het in Nederland gedaan kan zijn.

Sarah
10-08-2121

het ziet er nu al goed uit!

Super bedankt het ziet er nu al goed uit!

Anna
10-08-2121

Mooi en in perfecte vorm

Hoi hoi! Ben in Januari bij je geweest voor lipfiller, 1ml. Me lippen zijn nog steeds mooi en in perfecte vorm. Had gisteren nog 2 mensen vragen of ik net mijn lippen had gedaan. Wilde je even laten weten hoelang het bleef zitten

Nikki
20-05-2121

Je hebt ze prachtig tot vorm gekregen

Dag drs Samana hoe is het met je? Wilde je bedanken voor mijn prachtige lippen. Je hebt ze prachtig tot vorm gekregen

Gulcin
10-05-2121

Prachtig!

WAUUW!! Prachtige! Handsdown de enige in NL die dit prachtigs resultaat oplevert!

Anke
01-05-2121

Jullie zijn echt geweldig

Lieve Samana, Ik ben nog een beetje blauw dus de foto komt later, ik wil je wel zeggen dat ik nog nooit zo blij ben geweest met mijn lippen! Het was de reis van in totaal 4 uur helemaal waard! Daarnaast wil ik zeggend dat jullie zo lief en meegaand zijnm met de klant, jullie zijn echt geweldig!

Dewi
06-04-2121

Still in love with your work

Still in love with your work, gouden handjes

Amber
06-03-2121

Blij met mijn lippen

Heey, ik ben ongeveer een week geleden behandeld door je en ik wil je zeggen dat ik ontzettend blij ben met mn lippen. Je hebt zeker een vaste klant erbij

Larissa
06-10-2020

Super blij met mn lippen

Hee! Super blij met mn lippen the best

Emma
22-08-2020

Erg tevreden, bedankt

Haai! Ik ben heel erg tevreden nog, bedankt

Emsé
21-08-2020

Mijn lippen zien er nu al mooi uit

Je bent een topper dankjewel voor mn lippen ziet er nu al mooi uit

Lerica
20-08-2020

Hartstikke tevreden

Hoooi! Ik wou nog even zeggen dat ik hartstikke tevreden ben, zowel met de behandeling als met het resultaat! Bedankt dat je de tijd nam om mij op mn gemak te laten voelen! Zal je zeker aanraden bij anderem

Abir
16-08-2020

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine
10-08-2020

Je hebt mn lippen zo mooi natuurlijk gedaan

Hey drs. Samana ik zou graag opnieuw een afspraak willen maken maar dan voor mn neuslippen plooi, je hebt mn lippen zo mooi natuurlijk gedaan en exact zoals ik wilde.

Andrea
05-08-2020

Het ziet er echt mooi uit

Hey samana dankjewel voor de lippen de zwelling is nu weg en het ziet er echt mooi uit!

Mira
22-07-2020

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida
20-07-2020

Zulke lieve mensen

Ik vergeet nooit hoe lief je moeder mijn hand vast hield omdat ik zo bang was, zulke lieve mensen

Imna
22-06-2020

Echt heel blij mee

Ben er echt heel blij mee dankjewel!

Renan
05-06-2020

Ik krijg nu al complimenten

Hai Samana, ik ben vorige week zaterdag bij jou geweest voor lipfiller en voor de kin, maar moet zeggen dat het er nu al geweldig uit ziet laat staan over een paar weekjes! Ik had eigenlijk niet gedacht dat het er zo geweldig uit zou zien!! Vooral mn lippen het net nog geen eens een weekje en ik krijg nu al complimenten dat het er zo netjes en natuurlijk uit ziet! En mijn kin eindelijk vorm in mn gezicht ben suuuper blij!!! Ik kom zeker bij je terug

Angela
05-06-2020

Ben echt zoo blij met mn lippen

Hoi Samana, zal ik alvast 20 november vast zetten want ik ben echt zoo blij met mn lippen echt waar heb echt nog nooit fillers zo mooi gevonden! Maar je hebt wel gelijk wil aan de bovenkant nog een tikkie! Dacht je hebt het zo druk dus ik maak alvast een afspraak!

Ruby
04-06-2020

Resultaten zijn echt prachtig

Hoi!! Jouw resultaten zijn echt prachtig! Ik ben in December voor het laatst geweest voor mijn lippen. Ik kom voortaan naar jou

Wendy
03-06-2020

Heel blij met mijn lippen

Hi Samana ik ben heel blij met mijn lippen het is goed te doen en je vertelde precies en duidelijk welk resultaat te behalen viel. Dit was de 2de keer opvullen en weer perfect zoals de eerste keer, nogmaals bedankt

Ozlem
04-05-2020

Tot nu toe erg tevreden

Hi dr Samana, 3 weken geleden bij jou geweest voor mijn lippen en tot nu toe erg tevreden over het resultaat toen gaf je aan dat misschien nog wel 1ml er bij wilde en dat klopt!

Zineb
06-04-2020

Je hebt echt gouden handen

Nou heel erg bedankt! Je hebt echt gouden handen, echt super mooi geworden kan niet voorstellen als ik eerder bij je kwam super blij ben jou vaste klant zeker

Melissa
05-04-2020

I’m soo happy

Hoii, ik ben vorige week geweest voor mn lippen en mijn lippen zijn niet meer gezwollen dus nu zie ik natuurlijk het eindresultaat en i’m soo happy echt waar, de vorm is zo mooi en heb geen last van bobbels, daar had ik altijd last van in het verleden. Ben echt blij dat ik alles bij je eerst heb laten oplossen en opnieuw bij jou liet zetten, beste keuE ever!! Nogmaals bedankt voor je snelle reactie en dat je me op mn gemak stelde en naar mij wensen luisterde

Ouahiba
05-04-2020

Ben er echt super blij mee

Hi Samana ik wil je echt ff bedanken met het resultaat van mijn lippen ben er echt super blij mee je geeft zo’n top advies! En je bent zo lief ook! Jullie stellen me zo op mijn gemak ik raad je echt aan iedereen aan, ik meen het echt uit mijn hart. Ik ga je nog een foto sturen als de smelling is afgenomen dankjewel lieverd je ziet met gauw terug

Janis
05-04-2020

10000% waard

Ondanks de afstand 10000% waard

Irra
01-04-2020

Mijn lippen zien er prachtig uit

Hey drs. Samana ik ben 2 weekjes geleden bij jou langs geweest. Ondertussen is alles mooi ontzwollen en zien mijn lippen er prachtig uit. Ze zijn nog nooit zo mooi naturel geweest. Ik wil stiekem wel een beetje mooi haha

Dena
20-03-2020

Nooit zo blij geweest met mijn lippen

Lieve Samana ik ben nog een beetje blauw dus de foto komt later, ik wil je wel zeggen dat ik nog nooit zo blij ben geweest met mijn lippen! Het was de reis van 4 uur helemaal waard, daarnaast wil ik zeggen dat jullie zo lief en meegaand zijn met de klant

Lay
14-03-2020

Ben erg blij

Ik wil je erg bedanken voor me lippen, je hebt ze erg goed gedaan ben erg blij ik wil over 4 weken weer een afspraak hebben wil er meer in hebben

Yousra
10-03-2020

Ben blij dat je mij 1ml heb aangeraden

Hi! Gisteren bij je geweest en ben blij dat je mij 1ml heb aangeraden

Huda
08-03-2020

Ik wil je graag bedanken voor mijn fijne afspraak

Hi Samana ik wil je graag bedanken voor mijn fijne afspraak afgelopen zaterdag! Ik had het gevoel dat je echt naar mijn verhaal luisterde en naar wat ik wilde. Ik ben nu al zo blij met mn lippen en hoor ook al van andere dat het er heel goed uitziet ondanks de zwelling, je hebt mn lippen heel mooi gemaakt en dat in 1x !! Ik kom zeker terug bij je en ga zo door! Ik zal een foto sturen als de zwelling weg is, thanks a lot

Deniza
06-03-2020

Ze zien er echt mooi uit

Heey, ik wil je nog even kort een update geven over mn lippen, kort gezegd love it! Ze zien er echt mooi uit ook al was het een touch up! En vond het een hele fijne behandeling in general je voelde je gelijk op je gemak het was heel fijn, thank you

Esma
04-03-2020

Wil ze nu graag ook weer bij jou doen

Hey dokter Samana, ik heb een jaar geleden mn lippen bij je gedaan (toen werkte je nog bij faceland) maar nu zie ik dat je voor jezelf begonnen bent! Was zo blij met mn lippen en wil ze nu graag ook weer bij jou doen!

Jamie
04-03-2020

Hier ben ik erg tevreden over

Goedendag Samana recent ben ik bij jou geweest in Rotterdam voor lipfillers, hier ben ik erg tevreden over!

Sanne
04-03-2020