4.7 stars reviews

Traangoot filler behandeling

Traantroggen zijn depressies die beginnen bij het binnenste oog en zich naar buiten en naar beneden in de richting van de wang verplaatsen. Traangootvuller kan worden gebruikt om het uiterlijk van het gebied onder de ogen te verbeteren. Traangoot fillers kunnen helpen bij het tegengaan of verhelpen van schaduwen of vetzakjes onder de ogen.

Hoe werkt de traangoot filler behandeling?

Kosten traangoot filler behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van het aantal behandelingen en het aantal milliliters in de dosis. De prijs voor een gemiddelde kaaklijn filler behandeling begint vanaf € 350,-

Resultaten traangoot filler behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes voorkomen maar die verdwijnen eigenlijk heel snel alweer. De zwelling verdwijnt na ongeveer 48 uur. 

Het resultaat zal pas te zien zijn na 14 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Gemiddeld zijn de effecten van een behandeling 6 tot 9 maanden zichtbaar. Voor het optimale resultaat raden wij minimaal 3 behandelingen aan.

after-kraaienpootjes-botox-behandeling-rotterdam before-kraaienpootjes-botox-behandeling-rotterdam

Voor en Na de behandeling

Schuif de pijltjes naar rechts om te kunnen zien wat het effect van een traangoot fillers en kraaienpootjes behandeling kan zijn.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Wil ze nu graag ook weer bij jou doen

Hey dokter Samana, ik heb een jaar geleden mn lippen bij je gedaan (toen werkte je nog bij faceland) maar nu zie ik dat je voor jezelf begonnen bent! Was zo blij met mn lippen en wil ze nu graag ook weer bij jou doen!

Jamie

Ze zien er echt mooi uit

Heey, ik wil je nog even kort een update geven over mn lippen, kort gezegd love it! Ze zien er echt mooi uit ook al was het een touch up! En vond het een hele fijne behandeling in general je voelde je gelijk op je gemak het was heel fijn, thank you

Esma

Op deze pagina staat alle informatie over de Traangoot Filler behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.