4.7 stars reviews

Voorhoofd Botox Behandeling

De voorhoofd Botox behandeling is gericht op de horizontale rimpels op je voorhoofd die je krijgt wanneer je je wenkbrauwen omhoogtrekt. Deze rimpels ontstaan vaak wanneer mensen veel gezichtsuitdrukkingen gebruiken tijdens het communiceren of concentreren. Wanneer de wenkbrauwen omhoog worden getrokken door de spieren in het voorhoofd, trekt de huid van het voorhoofd samen en na een tijdje worden die samentrekkingen diepe rimpels. Door kleine injecties aan te brengen in de spieren, die ervoor zorgen dat je wenkbrauwen omhooggaan, stop je het vormen van deze rimpels.

Hoe werkt de Voorhoofd Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere kleine injecties van botox om de spieren in die regio te verslappen. Mocht je hele diepe rimpels hebben, ook wanneer je gezicht ontspannen is, kan je eventueel ook onze filler behandeling proberen in combinatie met de botox. De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Voorhoofd Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde voorhoofd botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 100,-

Resultaten Voorhoofd Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes voorkomen maar die verdwijnen eigenlijk heel snel alweer. De meeste mensen doen deze behandeling tijdens hun lunchpauze en kunnen eigenlijk gelijk weer door naar werk. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Door deze behandeling zullen de horizontale lijntjes op het voorhoofd afnemen of geheel verdwijnen. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Voorhoofd Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.