4.7 stars reviews

Wenkbrauwen Botox Behandeling

Wenkbrauw Botox behandeling is eigenlijk de makkelijkste manier om de wenkbrauwen te liften zonder een operatie. Dit wordt gedaan door kleine spierverslappende injecties aan te brengen rond de oogspieren. Die oogspieren zijn namelijk de reden dat je wenkbrauwen beginnen te hangen na een tijdje en je er somber uit begint te zien. Deze behandeling zorgt ervoor dat dat niet meer kan gebeuren.

Hoe werkt de Wenkbrauwen Botox Behandeling?

De behandeling bestaat uit meerdere kleine injecties van botox om de spieren net om de ogen te verslappen. De beste resultaten zijn eigenlijk te krijgen door deze behandeling te combineren met de kraaienpootjes botox behandeling. Dit komt omdat die spieren die de kraaienpootjes veroorzaken ook de reden zijn dat je wenkbrauwen gaan hangen. Dus die twee behandelingen combineren zorgt wel voor het beste resultaat. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kosten Wenkbrauwen Botox Behandeling

De kosten van de behandeling zijn verschillend op basis van de behoeftes die je hebt en de hoeveelheid botox wat daarvoor nodig is. De prijs voor een gemiddelde wenkbrauwen botox behandeling begint vanaf een bedrag van € 100,-

Resultaten Wenkbrauwen Botox Behandeling

Meteen na de behandeling kunnen er kleine rode bultjes te zien zijn. Dit verdwijnt meestal heel snel na de behandeling weer. Het resultaat zal pas te zien zijn na 2 tot 8 dagen en het maximale resultaat na 3 tot 4 weken. Wij raden dan ook altijd aan om een controle afspraak te boeken na 4 weken zodat wij kunnen beoordelen of er nog meer injecties gegeven moeten worden of dat dit voldoende is. Na deze behandeling hebben de wenkbrauwen een lift gekregen en oogt het gezicht wat meer opgewekt. Het resultaat blijft meestal 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per dosering. Mocht deze behandeling niet de gewenste lift effect voor je wenkbrauwen geven kan je ook eventueel de Cat Eye Threadlift proberen.

Meest recente feedback

Wij vragen onze clients om een feedback achter te laten na elke behandeling.

Blij met je vakkundigheid

Lieve Samana, ben vandaag bij je geweest en ben heel blij met je vakkundigheid, uitleg en mate van geduld ik zal nog een afspraak inplannen, liefs

Hida

Vind de vorm super

Nauwelijks zwelling gehad, vind de vorm super

Yeamine

Op deze pagina staat alle informatie over de Wenkbrauwen Botox Behandeling. Hier wordt uitgelegd wat de behandeling is, hoelang de resultaten blijven, en hoeveel het kost. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.